Antiguas alla vrår

En vanlig semesterresa är oftast som mest två tre veckor lång. Det är därför lite märkligt att tycka att vårt tid på Antigua har nu varit lagom lång. Låt se….tio veckor. vi har nu hunnit

En vanlig semesterresa är oftast som mest två tre veckor lång. Det är därför lite märkligt att tycka att vårt tid på Antigua har nu varit lagom lång. Låt se….tio veckor.
vi har nu hunnit med allt som finns och vi är intresserade av. Covidregler, mäklare , trevligt sällskap, allt detta har hållit oss från att komma vidare.

Men att vara längre på en plats erbjuder möjligheten att upptäcka de små detaljerna som man annars virvlar förbi. Att följa ett förlopp. . Att själva befinna oss i process av olika beslut Mycket tanke kring hur livet hemma ska bli.

Antiguas alla vrår på meritlistan

Det susar hem eller vidare i vindarna. Seglare gör sig klara, planerar och ändrar sina planer. Det är som hemma inför vintern. Båten ska tas upp och fixas med. Här måste alla bädda för orkansäsongen , det känns redan varmare och det är oftare svaga vindar eller vindstilla. Och vi då? Vad gör vi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *