Vaccinerade

APRIL 13, 2021AGOTA.MALMBORG@TELIA.COMBO PÅ BÅT, PLATSER Konspirationsteorierna är många och fantasifulla. Allt från övervakningschip till att injektera ett dödligt och tidsinställt befolkningsminskningsserum har vi hört från människor som för övrigt ingett ett normalt intryck… Ännu fler

APRIL 13, 2021AGOTA.MALMBORG@TELIA.COMBO PÅ BÅTPLATSER

Konspirationsteorierna är många och fantasifulla. Allt från övervakningschip till att injektera ett dödligt och tidsinställt befolkningsminskningsserum har vi hört från människor som för övrigt ingett ett normalt intryck… Ännu fler tror att botet är värre än soten och vill hellre förlita sig på Guds vilja. Andra vill bara avvakta och se, inte vara först.

Hellre böner än vaccin?

Igår startade omgång två av vaccinationerna på Antigua, nu för allmänheten. Och vi vill gärna vara först. Så vi chansade och efter att ha hört oss för om det finns tillräckligt många doser till lokalbefolkningen, fick vi våra sprutor!

Charlie får sitt vaccin under fin support

Hurra för Astra Zeneca och hurra för Indien som har donerat en massa vaccin till boende (och seglare) i Västindien! Välorganiserat, metodiskt och städat och alldeles gratis för dem som trots allt väljer ett antikroppssvar framför bönesvar. Känns skönt att bidra till minskad smittspridning. Är det lilla intyget dessutom ett pass för friare rörlighet? Det återstår ännu att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *