Sju mil sandstrand

Det är den del av Belgien som vi fick se idag. Dvs hela Belgiens kust. Vi får åter erfara den södergående strömmen i havet som föser oss mot nya hastighetsrekord i sextimmarsintervaller enligt tidvattnets mystiska

Det är den del av Belgien som vi fick se idag. Dvs hela Belgiens kust. Vi får åter erfara den södergående strömmen i havet som föser oss mot nya hastighetsrekord i sextimmarsintervaller enligt tidvattnets mystiska väsen. Vi njuter av naturens återbetalning för tidigare kämpiga dagar i motvind.

Det var värt att vänta på de rätta vindarna och vila och turista i Zeebrugge. Med buss kom vi även till Brügge även kallad Norra Europas Venedig.
Vårt blodomlopp fyllt med mättade fetter och kolhydrater efter obligata belgiska pommes, musslor och choklad, har vi nyss korsat gränsen till Frankrike. Genast har vi börjat drömma om färska baguetter en mustig ost och rödvin.

Det är det som är att vara på väg. Nya mål, nya gator att skateboarda på för Felix, nya fiskar för Kevin.

Brügge Belgien
Den 🔵 i den gula ringen, undertecknad i skrivande stund

2 kommentarer på “Sju mil sandstrand

 1. Hej!
  Tack för att ta del av er trevliga blogg. Jag undrar om ni alltid har flytvästar på er eller finns det olika zoner på båten och riktlinjer när dessa kan tas av? Ha en fortsatt trevlig resa.

  1. Hej Jonas! Tack för att du läser bloggen. Och funderar.
   Såvida det inte är stormigt sitter vi väldigt säkert i sittbrunnen under gång. Så man kan inte påstå att vi alltid har flytvästar. De regler vi själva gjort upp är: den som lämnar sittbrunnen måste ha flytväst. Är man ensam i sittbrunnen tex på nattvakt har man flytväst och man får inte lämna sittbrunnen. Måste man fixa med nåt på däck får man först väcka någon mer som bevakar. Inne i båten har vi inte flytvästar.
   Hälsningar Ago

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *