Brist på skärgård

Allt har sin charm men jag inser att skärgården som helt tar slut efter Blekinge, har varit och kommer sannolikt att förbli min favorit. En svensk sommar i Stockholms skärgård, St Anna, Gryt, Tjust och

Allt har sin charm men jag inser att skärgården som helt tar slut efter Blekinge, har varit och kommer sannolikt att förbli min favorit. En svensk sommar i Stockholms skärgård, St Anna, Gryt, Tjust och Misterhult har så mycket att erbjuda att det skulle räcka för ett år för mig. Känner mig helt enkelt inte färdig med alla kobbar, skär och spännande fynd på små öar med en levande skärgårdskultur.


Vi har nu seglat hela dagen igår, hela natten och hela förmiddan. Vi är lite trötta och småirriterade. Några har känt av sjösjuka. Det är nu vi förvandlas från söndagsseglande semesterfirare till riktiga långseglare. I Ystad ska vi vila och göra upp en långsiktigare plan för hur vi tar oss an Södra Östersjön och passagen genom Kielkanalen.

En tanke på “Brist på skärgård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *