En exotisk pärla

Kristianopel låter exotiskt och det är det! Minutiöst välskött by översållad med rosor av alla slag. En lanthandel i miniatyr där det mesta kan hittas utom metmask. Familjedriven hamn med god service, och restaurang. Hamnvärd

Kristianopel låter exotiskt och det är det! Minutiöst välskött by översållad med rosor av alla slag. En lanthandel i miniatyr där det mesta kan hittas utom metmask. Familjedriven hamn med god service, och restaurang. Hamnvärd som extra hör av sig angående om tilläggningen gick bra när han inte kunde vara på plats då han också är traktens viltvårdare och rycker ut vid viltolyckor.

Med en camping och hostel som alternativ om man är bilburen finns egentligen inget som hindrar från att rekommendera alla en sommartur till Kristianopel. Några kollegor till mig i Karlskrona (mammakommun till Kristianopel) refererade staden och sitt sjukhus som Sveriges Fossa Douglas dvs en avkrok och återvändsgränd. Men egentligen, vem vill hellre bara vara en genomfartsstad?

En tanke på “En exotisk pärla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *