Kompasskurs syd-sydväst

Det är ännu overkligt att bara behöva planera rutt i en riktning. I motsats till övriga somrar då kompasskursen ritats ut med hänsyn till att oxå hinna tillbaka åtminstone tills semestern är slut. Västervik Denna

Det är ännu overkligt att bara behöva planera rutt i en riktning. I motsats till övriga somrar då kompasskursen ritats ut med hänsyn till att oxå hinna tillbaka åtminstone tills semestern är slut.

Västervik

Stegeholms slottsruin

Denna stad var vår för 10 år sedan och det var ett kärt återseende att få fira midsommar här igen. En riktigt fin sommarstad med framåtanda och vad det förefaller bra med investeringspotential. Ett centrum som helt prioriterar flanörer, sommarbadare och seglargäster.

Selma äger stranden

Bäst på denna stopp är dock ändå sällskapet. Syster Eszter med familj och mormor och morfar!! Nu vet vi oxå att Malla pallar att gästa fler än vi kunde ana. Frågan är om diskansvarig gör det, så idag blir det måltider på stan. ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *