Nedräkning

Igår kväll lämnade vi Motala. Har flyttat in på Malla fullt ut. Efter senaste veckans crescendo av packande, forslande, listskrivande och liststrykande, fejande och tänkande, lägger sig lugnet och vi kan nu säga att vi

Igår kväll lämnade vi Motala. Har flyttat in på Malla fullt ut. Efter senaste veckans crescendo av packande, forslande, listskrivande och liststrykande, fejande och tänkande, lägger sig lugnet och vi kan nu säga att vi bor på en båt.

Imorgon kan vi oxå säga att vi är på väg i en båt.


Senaste veckan har också bjudit på lite naturupplevelser. En nyfiken säl hälsade på i hamnen ett par meter från båten. Felix har försökt rädda en skäggdoppingunge från kattdöden och en vacker skalbagge bosatte sig på däck.

En tanke på “Nedräkning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *