Utanför comfort zone

Mätaren har ännu inte befunnit sig inom rutan för det jag antar tillverkaren har ansett vara lämplig för mänskligt välbefinnande åtminstone avseende temperatur och fuktighet. Inte heller har det ännu inträffat att vi befinner oss

Mätaren har ännu inte befunnit sig inom rutan för det jag antar tillverkaren har ansett vara lämplig för mänskligt välbefinnande åtminstone avseende temperatur och fuktighet.

Inte heller har det ännu inträffat att vi befinner oss i den tämligen lilla ruta av balans mellan utmaningar och erforderlig kompetens. I värre än värst yogapositioner lär vi oss nåt nytt varje dag. Om hur vår båt funkar och inte funkar, att mässingsskruvar lätt går av och om hur det bildas stenar i urinsyra… vilket vi i och för sig borde ha listat ut.


Nåväl med fyra dagar kvar till avfärd inser vi att allt inte kan bli färdigt. Alltså får vi prioritera in lite extra kramtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *