Bostadsbyte

Från statisk utsikt till ständig förändring. Från rymd till trångboddhet. Källaryta som egen loppmarknad blir till snäckor i handen. Från fast till flytande. Oupphörligt finna flytkraft. Kvitto på att ha funnit jämvikt. I tillvaron. Maj

Från statisk utsikt till ständig förändring. Från rymd till trångboddhet. 
Källaryta som egen loppmarknad 
blir till snäckor i handen.
Från fast till flytande. 
Oupphörligt finna flytkraft. 
Kvitto på att ha funnit jämvikt. 
I tillvaron. 

Maj har så länge jag kan minnas varit min favoritmånad. Med åren har det dock tillkommit en förändring av att inte bara njuta av denna tid utan också ett vemod över att resterande månader är en transportsträcka, ofta spännande och fylld av allt möjligt men trots allt ändå en transportsträcka, till att åter få bada i ljuset och kvittret. Priset för denna rundtur är högt och kallas åldrande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *